Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-06@12:15:36 GMT

اسامی بازیکنان تیم فوتبال دختران نوجوان اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۵۶۰۶

اسامی بازیکنان تیم فوتبال دختران نوجوان اعلام شد

اسامی تیم فوتبال دختران نوجوان ایران برای اعزام به دور دوم رقابت‌های قهرمانی آسیا اعلام شد.

به گزارش ورزش سه و به نقل از مهر دور دوم رقابت‌های قهرمانی فوتبال دختران نوجوان آسیا از ۹ تا ۱۸ اسفند ماه در لائوس برگزار می شود که شادی مهینی سرمربی این تیم اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی نهایی و اعزام به این دوره از بازی‌ها را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اسامی بازیکنان اعزامی به شرح زیر است:

 

* زهرا کیانی از اصفهان
* سارا دیدار، مریم سلیمان پور، مهدیه محمدزاده، هلیا پیلتن، فاطمه سرورزاده، کیمیا کافی از خراسان رضوی
* محدثه زلفی از آذربایجان شرقی
* مریم صفا راستگو، فاطمه صفا راستگو و هلیا صادقی از فارس
* سیده زهرا معصومی از گیلان
* مریم عباسی، زینب عباسپور، هستی غلامی از تهران
* نگین زندی و رقیه جلال نسب از خوزستان
* هستی فروزنده، زهره عرفانی از کرمان
* آرزو حضرتی، هانیه تنکابنی و کیمیا رحیمی نیا از مازندران
* بیتا ابراهیمی از کردستان

 

اردوی فوق از عصر روز سه شنبه ۳۰ بهمن ماه در مرکز ملی فوتبال آغاز و روز پنجشنبه نهم بهمن ماه ملی پوشان تهران را به مقصد لائوس ترک می کنند.

 

دور دوم مسابقات قهرمانی دختران زیر ۱۶ سال آسیا با حضور هشت تیم در دو گروه  برگزار می شود که تیم های اول و دوم هر گروه به مرحله نهایی صعود می کنند.

 

تیم ایران در گروه A با تیم های استرالیا، لائوس و ویتنام همگروه است و این مسابقات به میزبانی لائوس برگزار می شود.

 

گروه A: استرالیا، لائوس، ویتنام و ایران
گروه B: چین، بنگلادش، فیلیپین و میانمار

برنامه زمانبندی کامل گروه A این رقابتها به شرح زیر است:

یکشنبه ۱۲ اسفندماه ۹۷
استرالیا – ایران / ساعت ۱۵
لائوس – ویتنام / ساعت ۱۸:۳۰

سه شنبه ۱۴ اسفندماه ۹۷
ویتنام – استرالیا / ساعت ۱۵
ایران – لائوس / ساعت ۱۸:۳۰

پنجشنبه ۱۶ اسفندماه ۹۷
ویتنام – ایران / ساعت ۱۵
استرالیا – لائوس / ساعت ۱۸:۳۰

تیم های ژاپن، کره جنوبی و کره شمالی به همراه تایلند که میزبان این رقابتها است به طور مستقیم در مرحله نهایی این مسابقات که شهریورماه ۹۸ برگزار می شود،  حضور خواهند یافت.

 

فوتبال بانوان

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: فوتبال بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۵۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، جوان‌گرایی یکی از اصول بازیکن سازی در فوتبال به شمار می‌رود و تیم‌های مطرح اروپایی حساسیت زیادی روی این موضوع دارند و در ترکیب خود خیلی کم از بازیکنان بالای ۳۰ سن استفاده می‌کنند.

تیم ملی فوتبال ایران هم در جام ملت‌های اخیر با افزایش سن بازیکنان مواجه بود به طوری که پس از لبنان ایران با میانگین ۲۹ سال دومین تیم پیر این مسابقات بود. بیشتر کارشناسان فوتبال هم نسبت به دعوت از بازیکنان پا به سن گذاشته در تیم ملی از امیر قلعه نویی (سرمربی تیم ملی) گلایه مند بودند.

تیم ملی زمانی می‌تواند از بازیکنان جوان استفاده کند که استعدادیابی در تیم‌های باشگاهی به درستی انجام شود و بازیکنان مستعد در تیم‌های پایه زیر نظر مربیان پرورش یابند تا با حضور در لیگ برتر مورد توجه مربیان تیم ملی قرار گیرد.

یعقوب وطنی جز مربیانی است که سال‌های زیادی را در فوتبال پایه گذرانده است. او در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص استعدادیابی در فوتبال ایران اظهار داشت: درست که در فوتبال استعدادیابی داریم اما مهم‌تر از آن استعداد پروری است. ما در کشوری زندگی می‌کنیم که دارای منابع انسانی زیادی است و در بحث آموزش مربیان فعالی در فوتبال ایران وجود دارند و به نظرم هر شخصی کوچک‌ترین استعدادی داشته باشد، استعداد او شناخته خواهد شد.

پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است

او ادامه داد: در فوتبال امروزی هم باشگاه‌ها و هم هیأت‌های فوتبال در استان‌ها بحث استعدادیابی را دنبال می‌کنند. مربیان تیم‌های ملی پایه هم با سفر به استان‌های مختلف، بازیکنان زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرده‌اند. پس از استعدادیابی، پرورش استعداد مهم‌ترین مساله است که باید به آن توجه شود که متأسفانه ما در این چرخه معیوب هستیم و نمی‌توانیم آن طور که باید از استعدادهای خودمان استفاده کنیم. اگر مدیر باشگاهی بحث پرورش بازیکن را در نظر بگیرد و نتیجه گرا نباشد، مربی آن تیم می‌تواند استعدادها را به خوبی پرورش دهد تا در آینده مورد استفاده قرار گیرند.

وطنی افزود: من در آکادمی باشگاه‌های پاس، پیکان، تراکتور حضور داشته‌ام و به نوعی در آکادمی باشگاه استقلال هم دخیل هستم و باید بگویم که بحث استعدادیابی در فوتبال پایه در حال انجام است اما مربیان تیم‌های بزرگسال بیشتر نتیجه گرا هستند و نمی‌خواهند تا بازنده بازی شوند و به همین دلیل به بازیکنان جوان توجهی ندارند. به نظرم در تیم ملی هم همین نتیجه گرا بودن باعث شد تا امیر قلعه نویی از بازیکنان جوان استفاده نکند وگرنه خود قلعه نویی بهتر از هر شخص دیگری می‌داند که فوتبال ایران پر از استعدادهای جوان است و باید آنها به کار گرفته شوند.

آکادمی‌ها و هیأت‌های استانی باید بودجه کافی داشته باشند

وطنی تصریح کرد: بحث استعدادیابی در فوتبال را نباید از پایین به بالا نگاه کنیم، اگر آکادمی‌ها و هیأت‌های فوتبال استانی دارای بودجه کافی باشند، هیچ گاه شاهد پدیده بازیکن پولی در تیم‌های پایه نخواهیم بود. متأسفانه اکثر باشگاه‌ها نمی‌خواهد در زمینه توسعه آکادمی‌های خود هزینه کنند و این شرایط باعث خواهد شد تا مربیان و تیم‌های پایه برای تأمین بودجه مالی خود در کنار سایر بازیکنان از تعدادی بازیکن پولی هم استفاده کند.

مربی فوتبال کشور ادامه داد: شرایط در برخی از باشگاه‌ها به گونه‌ای شده است که تیم‌ها ۱۰، ۱۵ بازیکن سطح بالا دارند و از تعدادی بازیکن پولی برای تأمین مسائل مالی خود بهره می‌برند و به نظرم هیأت‌های فوتبال نمی‌توانند در این زمینه نقشی داشته باشند چون مسؤولان بودجه‌ای برای این کار در نظر نگرفته‌اند.

اختصاص ۲۰ درصد از بودجه باشگاه‌ها برای تیم‌های پایه

او خاطر نشان کرد: به عنوان مثال دو باشگاه فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان به دلیل بودجه‌ای که دارند، بازیکنان زیادی را به سطح اول فوتبال ایران تقدیم کرده‌اند و حتی برخی از این بازیکنان که در تیم‌های پایه حضور دارند، مشتریانی از تیم‌های اروپایی دارند. در پایان به این نکته می‌رسیم که بودجه مالی مهم‌ترین مساله است. کنفدراسیون فوتبال آسیا یکی از قوانینی که برای حرفه‌ای سازی باشگاه‌ها قرار داده استفاده از ۲۰ درصد از بودجه آن باشگاه برای تقویت آکادمی خود است که متأسفانه چنین چیزی در فوتبال ایران رخ نمی‌دهد و هرچه به AFC گزارش داده می‌شود، سند سازی است که توسط باشگاه انجام می‌شود.

وطنی در پایان گفت: باید بگویم هنوز افرادی هستند که عاشقانه در بخش فوتبال پایه و استعدادیابی فعالیت می‌کنند و این افراد با بازیکنانی که ترتیب می‌کنند، فوتبال ایران را به درجات بالا می‌رسانند و امیدوارم باشگاه‌های دیگر هم راه پیکان، فولاد و سپاهان را در پیش بگیرند و بیشتر به بازیکنان جوان خود بها دهند.

کد خبر 6023575

دیگر خبرها

  • «رباط صلیبی» تراژدی ۱۹ قسمتی فوتبال ایران
  • اعلام اسامی راه یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • صدرنشین استرالیا قهرمان آسیا شد
  • سرخپوشان بعد از تمرین راهی قائمشهر شدند
  • آخرین تمرین پرسپولیس پیش از سفر به قائمشهر
  • سرخپوشان تمرین کردند و راهی فرودگاه شدند
  • پرسپولیس بدون مصدوم راهی قائمشهر شد
  • نوجوان ۱۶ ساله با شلیک پلیس استرالیا کشته شد
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند